Hoeder van de Aarde 2024

Opleiding Hoeder van de Aarde: start onbekend
Voor meer informatie mail of bel naar:

Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com  www.rivos.eu 

Moniek Klister  06-24215065 moniek@praktijkmaanlicht.nl www.praktijkmaanlicht.nl

 

Uitnodiging: ‘HOEDER VAN DE AARDE’

‘… om je heen zie je dat de mensheid onverantwoordelijk met haar scheppingskracht is omgesprongen.

        De natuur, de planten, de stenen, de dieren hebben duisternis ervaren door de negatieve energieën die de mensheid heeft verspreid op aarde. Zij hebben de verlatenheid gevoeld, het teruggestoten worden uit de eenheid die er ooit was.  

        Dit is een tijd van verandering. Het is een tijd om moedig te zijn, risico’s te nemen, het verlangen van je hart te volgen, op alle gebieden van je leven.

        ‘In deze tijd komt er verandering in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Er zijn nu mensen opgestaan op aarde, die in hun hart een herinnering dragen aan de oorspronkelijke verbondenheid tussen mens en aarde.’

        Een mens die zichzelf eert en respecteert, werkt van nature samen met de levende wezens die hem omringen: de planten, dieren, de sterren, de gehele natuur..’

Uit: ‘Ode aan de Aarde’ van Pamela Kribbe

Voel jij je ook zo aangetrokken en geraakt door deze prachtige tekst van Pamela Kribbe? Heb je het gevoel dat je hier een missie dient te vervullen om de Aarde mooier en vitaler te maken? Ben jij in je hart ook een rentmeester van deze prachtige planeet?

Denk dan eens na om een opleiding te volgen tot HOEDER VAN DE AARDE. Het is NU tijd om onze geliefde planeet GAIA met hart en ziel te ondersteunen en haar in oude glorie te herstellen.  

Onze grote droom is om een netwerk van Hoeders te creëren in heel Nederland, die een waardevolle   bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van het  natuurbewustzijn in ons land.

.

De opleiding tot Hoeder van de Aarde is bedoeld om jou in je kracht te zetten en jouw talenten aan te spreken. Je mag als voortrekker naar voren stappen om jouw visie over Moeder Aarde uit te dragen.

.

Opleiding: ‘HOEDER VAN DE AARDE’

DOEL:  deelnemers opleiden om een praktische en bewuste bijdrage te leveren in hun eigen woonomgeving, aan het behouden en herstellen van  Moeder Aarde.

Deze praktische bijdrage zou gestalte kunnen krijgen door:

Organiseren natuurwandelingen
Kruidenleer delen
Vrijwilligerswerk in natuur organiseren
Oprichten lokale natuurbeweging
.
.
INHOUD
Kruidenleer (eetbaar-medicinaal)
Keltisch/Germaanse rituelen
Algemene kennis flora en fauna
Begeleiden van groepen (didactiek)  
Leren mindfulness technieken
Organiseren praktisch natuurwerk
Omgaan met energieën in natuur
.
.
ORGANISATIE:
Duur opleiding: 1 jaar                                                                             
Aantal bijeenkomsten: 8 dagen in 1 jaar                                                                                 
Tijdsduur: 10.00 – 15.00 uur                                                                             
Kosten eerste jaar: € 975,-
Data: 8 vrijdagen : in ???                                                                                            
Locatie: Hoeve Springendal Hezingen (bij Ootmarsum)

..

Mijn naam is Chris van Benthem.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de natuur en geboeid door haar verscheidenheid en schoonheid. Vanaf 1987 ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit in relatie tot de helende krachten in de natuur.                                                                                                        
Die zoektocht heeft mij gebracht bij mijn missie om mens en Aarde te verbinden met elkaar. Daarom heb ik in 2007 een eenmansorganisatie opgericht genaamd: RIVOS                                           
Volgens mij is NU tijd om onze geliefde planeet GAIA met hart en ziel te ondersteunen en haar in oude glorie te herstellen.  

Mijn naam is Moniek Klister.

In 2007 ben ik gestart met mijn PRAKTIJK MAANLICHT.
Hoog gevoeligheid, tekens vanuit het universum, contact met “de andere kant” Lichtbollen (orbs) die zich laten zien. Krachtplekken voelen, heldere dromen en heel gemakkelijk intuïtieve boodschappen doorkrijgen.

Ik heb deze dingen altijd gehad, wat maakte dat ik als kind soms bang was, soms alleen en me veel ouder voelde dan dat ik was. Ik heb ontzettend veel last gehad van een diep gevoel van heimwee naar de plek waar ik vandaan kwam. Ook toen al veel dromen en beelden, angstige maar ook hele mooie waarvan ik later besefte dat dat gewoon contact was met andere dimensies.

Daarnaast mijn grote liefde voor de natuur, onze Aarde die ons op ieder moment de weg wijst als we het maar willen zien. Mijn taak op deze Aarde is om jou in je hart te raken en de liefde te laten voelen die jij in oorspronkelijke staat bent  zodat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

..

..

OPLEIDING: HOEDER VAN DE AARDE 

Heb je interesse in deze opleiding en wil je meer info neem dan contact op.

Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com  www.rivos.eu  

 Moniek Klister 06-24215065 moniek@praktijkmaanlicht.nl www.praktijkmaanlicht.nl

..

..

Niets uit dit document/site mag zonder toestemming van de auteur of samensteller worden overgenomen of verspreid. Copyright © RIVOS/MAANLICHT