Hoeder van de Aarde 2022-2023

Start opleiding: uitgesteld tot november 2023.
Voor meer informatie mail of bel naar:

Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com  www.rivos.eu 

Moniek Anna Sophia  06-24215065 moniek@praktijkmaanlicht.nl www.praktijkmaanlicht.nl

 

Uitnodiging: ‘HOEDER VAN DE AARDE’

‘… om je heen zie je dat de mensheid onverantwoordelijk met haar scheppingskracht is omgesprongen.

        De natuur, de planten, de stenen, de dieren hebben duisternis ervaren door de negatieve energieën die de mensheid heeft verspreid op aarde. Zij hebben de verlatenheid gevoeld, het teruggestoten worden uit de eenheid die er ooit was.  

        Dit is een tijd van verandering. Het is een tijd om moedig te zijn, risico’s te nemen, het verlangen van je hart te volgen, op alle gebieden van je leven.

        ‘In deze tijd komt er verandering in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Er zijn nu mensen opgestaan op aarde, die in hun hart een herinnering dragen aan de oorspronkelijke verbondenheid tussen mens en aarde.’

        Een mens die zichzelf eert en respecteert, werkt van nature samen met de levende wezens die hem omringen: de planten, dieren, de sterren, de gehele natuur..’

Uit: ‘Ode aan de Aarde’ van Pamela Kribbe

Voel jij je ook zo aangetrokken en geraakt door deze prachtige tekst van Pamela Kribbe? Heb je het gevoel dat je hier een missie dient te vervullen om de Aarde mooier en vitaler te maken? Ben jij in je hart ook een rentmeester van deze prachtige planeet?

Denk dan eens na om een opleiding te volgen tot HOEDER VAN DE AARDE. Het is NU tijd om onze geliefde planeet GAIA met hart en ziel te ondersteunen en haar in oude glorie te herstellen.  

Onze grote droom is om een netwerk van Hoeders te creëren in heel Nederland, die een waardevolle   bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van het  natuurbewustzijn in ons land.

.

De opleiding tot Hoeder van de Aarde is bedoeld om jou in je kracht te zetten en jouw talenten aan te spreken. Je mag als voortrekker naar voren stappen om jouw visie over Moeder Aarde uit te dragen.

Heb je interesse in deze opleiding en wil je meer info neem dan contact op.

Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com  www.rivos.eu  

Moniek Anna Sophia 06-24215065 moniek@praktijkmaanlicht.nl www.praktijkmaanlicht.nl

OPLEIDING: HOEDER VAN DE AARDE 

Chris van Benthem 06-13189115 chrisvanbenthem@outlook.com  www.rivos.eu  

 Moniek Anna Sophia 06-24215065 moniek@praktijkmaanlicht.nl www.praktijkmaanlicht.nl

Niets uit dit document/site mag zonder toestemming van de auteur of samensteller worden overgenomen of verspreid. Copyright © RIVOS/MAANLICHT