Kennismaking

Mijn naam is Chris van Benthem. Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd geraakt in de natuur en haar grote verscheidenheid aan levensvormen. De onderlinge samenhang tussen planten, dieren, mineralen en de elementen heeft mij verwonderd en verbaasd.
Dat ecosysteem is een ongelofelijke bron van inspiratie en genezing voor de mens. Daarbij is al het leven op onze prachtige planeet Aarde door een web van bewustzijn met elkaar verbonden.

In 2007 ben ik begonnen met mijn eenmansbedrijf RIVOS.
(rust, inspiratie, verwondering, ontspanning en schoonheid). Mijn missie is om mens en natuur weer met elkaar te verbinden. Deze verbondenheid vanuit hart en ziel met de Aarde en mens heeft geresulteerd in een aantal van mijn activiteiten:

  1. Spirituele Natuurwandelingen
  2. Wandelcyclus Aardebezieling
  3. Workshops
  4. Leefomgevingscan

Om deze activiteiten goed te kunnen onderbouwen heb ik de opleiding Ecotherapie (basis) en Mindfullness gedaan. Verder heb ik mij verdiept in de kruidenleer, Keltische en Germaanse rituelen en gebruiken en de zielenreis van de mens.

Graag zet ik mij in voor een aantal natuurorganisaties om de prachtige natuur in Noordoost Twente te behouden en te herstellen.

Sinds augustus 2020 werk ik samen met Praktijk Maanlicht van Moniek Anna Sophia.
.

.

.

Mijn naam is Moniek Anna Sophia: Hoog gevoeligheid, tekens vanuit het universum, contact met “de andere kant” Lichtbollen (orbs) die zich laten zien. Krachtplekken voelen, heldere dromen en heel gemakkelijk intuïtieve boodschappen doorkrijgen.

Ik heb deze dingen altijd gehad, wat maakte dat ik als kind soms bang was, soms alleen en me veel ouder voelde dan dat ik was. Ik heb ontzettend veel last gehad van een diep gevoel van heimwee naar de plek waar ik vandaan kwam. Ook toen al veel dromen en beelden, angstige maar ook hele mooie waarvan ik later besefte dat dat gewoon contact was met andere dimensies.

Daarnaast mijn grote liefde voor de natuur, onze Aarde die ons op ieder moment de weg wijst als we het maar willen zien. Mijn taak op deze Aarde is om jou in je hart te raken en de liefde te laten voelen die jij in oorspronkelijke staat bent  zodat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Download hier de folder van onze activiteiten: https://www.rivos.eu/wp-content/uploads/2022/01/Folder-RIVOS-MAANLICHT-2.doc

.

.

.

Niets uit dit document/site mag zonder toestemming van de auteur of samensteller worden overgenomen of verspreid. Copyright © RIVOS/MAANLICHT